Misjonsdag med rekordresultat

40.000 kroner kan sendes til Det Norske Misjonsselskap (NMS) etter søndagens basar og misjonskafe i Landås kirke.

Dette er solid rekord i Landås menighet og 10.000 mer enn den forrige rekorden, som vi satte i fjor.

På bildet ser vi Torstein Fosse fra NMS som overrekker et bevis på den nye misjonsavtalen til leder for misjonsutvalget, Mette Waaler. Inntektene kommer fra offer under gudstjenesten, salg av middag og kaffemat, åresalg og loddbøker.

Mette og resten av misjonsutvalget takker til alle som bidro med gevinster, mat til kafeen, og egeninnsats.

– Vi vil  rette en takk til det lokale næringslivet som ga oss mange fine gevinster.  Og ikke minst takk til alle som kom og støttet opp om arrangementet og var med å gjøre dagen til en minnerik opplevelse, sier Mette Waaler.